Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Hulp gevraagd - Vragenlijst Informatie over vroeggeboorte

woensdag 22 september 2021

Met deze vragenlijst willen we graag in kaart brengen hoe ouders voorgelicht worden wanneer er sprake is van een dreigende vroeggeboorte onder de 32 weken. Met behulp van jullie antwoorden en toelichting, kunnen we als vereniging beter aangeven waar de behoefte van jullie als ouders ligt op het gebied van informatievoorziening.

Beste ouder,

Met deze vragenlijst willen we graag in kaart brengen hoe ouders voorgelicht worden wanneer er sprake is van een dreigende vroeggeboorte onder de 32 weken. Met behulp van jullie antwoorden en toelichting, kunnen we als vereniging beter aangeven waar de behoefte van jullie als ouders ligt op het gebied van informatievoorziening. 

Het invullen van de vragenlijsten duurt ongeveer 10 minuten, maar is ook afhankelijk van de hoeveelheid toelichting die u er zelf bij kan schrijven. Waar "je" staat, kun je ook "jullie" lezen.

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via wetenschap@care4neo.nl. Hartelijk dank voor uw inbreng!
Klik hier voor de survey: nl.surveymonkey.com/r/PQ8Y3Y9

« Terug

Nieuwsoverzicht

Socialmedia actie Wereld Prematurendag 2021

P voor Prematuren IG met url17oktober Ook dit jaar organiseert Care4Neo weer een social media actie om meer aandacht te krijgen voor Wereld Prematurendag. Benieuwd wat we dit jaar bedacht hebben? En hoe jij dit jaar mee kan doen? lees verder

Moeders buidelen 24 uur op WPD: sponsor jij ze ook?

WPD - 24 Uur Buidelen14oktober Wij, Alberdien en Marijke, moeders van te vroeg geboren zoontjes gaan terug naar de locaties AMC en VUmc waar onze kinderen destijds zijn geboren. lees verder

Hulp gevraagd - Vragenlijst Informatie over vroeggeboorte

22september Met deze vragenlijst willen we graag in kaart brengen hoe ouders voorgelicht worden wanneer er sprake is van een dreigende vroeggeboorte onder de 32 weken. Met behulp van jullie antwoorden en toelichting, kunnen we als vereniging beter aangeven waar de behoefte van jullie als ouders ligt op het gebied van informatievoorziening. lees verder

Agenda

 1. Uitnodiging Minisymposium Prematurendag

  17 november

  Op woensdagavond 17 november, dus op Wereld Prematurendag, wordt in het Erasmus MC een minisymposium georganiseerd over de gevolgen van vroeggeboorte.

  In de bijlage vind je het overzicht van de avond, aangeboden door NICU Erasmus MC en Care4Neo.

  Sprekers op de avond zijn onderzoeker Sabrina Twilhaar en dokter Lidewij Visser. Er worden fragmenten van interviews getoond, er is een panel-gesprek, en ook wordt de Richard de Leeuwprijs uitgereikt.

  Het is mogelijk fysiek aanwezig te zijn na aanmelding, het symposium digitaal live te volgen of later een opname terug te kijken.

Sluiten