Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

#samenvoorprematuren

Pamperswoensdag 10 november 2021

We zijn trots dat we onze samenwerking met Pampers mogen aankondigen. Pampers wil prematuren baby’s en hun familie niet alleen steunen door de kleinste aangepaste luier aan te bieden, maar ze wil ook op andere manieren een bijdrage leveren. De samenwerking staat in het teken om aandacht te creëren voor het belang van huid op huid contact.

In 2002 was Pampers het eerste merk dat zijn expertise ten dienste stelde om een luier te ontwikkelen speciaal voor te vroeg geboren baby’s,  Pampers® Preemie Protection™. Deze luiers zijn speciaal ontwikkel om ervoor te zorgen dat de tere huid van de te vroeg geboren baby’s altijd op de zachtste manier wordt aangeraakt en beschermt.

Een donatie voor elk verkocht pak Pampers*

Pampers doneert voor elk pak Pampers luiers en luierbroekjes dat van 8 november t/m 12 december verkocht wordt bij Bol.com aan Care4Neo*. Hiermee dragen ze bij aan de inspanningen van Care4Neo om ouders voor te lichten over het belang van buidelen en de voordelen van huid-op-huidcontact voor de ontwikkeling van prematuren baby's. 

Help jij mee?

Ook jij kan helpen! Steun de kleine vechtertjes en hun familie en bestel je luiers bij Bol.com

pak Pampers=1 donatie*

Op deze manier kan ook jij als consument je steentje bijdragen.

   *Voor elk pak Pampers luiers en luierbroekjes verkocht bij Bol.com van 8/11/2021 t/m 12/12/2021 zal P&G een donatie doen aan Care4Neo en Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis voor prematurenzorg en zal ten minste 21.000 euro doneren.

« Terug

Nieuwsoverzicht

Care4Neo biedt nu ook lotgenoten contact in het Engels / Care4Neo offering support in English

Stephanie Ernst12augustus Maak kennis met Stephanie Ernst, moeder van een tweeling met TAPS en sinds kort beschikbaar voor lotgenotencontact in het Engels.

(English version below) lees verder

Parent Organisations Summit vanuit de EFCNI, waardevolle dagen!

Parent Organisations Summit - Care4Neo06juni Na meer dan twee jaar was het eindelijk zover: de 2e Parent Organisations Summit in München welke werd georganiseerd door de EFCNI (link naar hun website invoegen). Door Covid-19 is de Summit een aantal keer uitgesteld. 45 ouder- en patiëntenorganisaties uit meer dan 25 landen waren aanwezig. lees verder

Wil jij met lotgenoten praten over jouw ervaring?

Terugkomavond UMCG V3kopie.jpg28mei Samen met het UMCG - Universitair Medisch Centrum Groningen- organiseert Care4Neo een terugkomavond voor ouders van te vroeg-, dysmatuur-, of ziekgeboren kinderen die (recent of langer geleden) in het UMCG hebben gelegen. Vanwege de vele aanmeldingen, hebben we een tweede terugkomavond gepland. lees verder

Agenda

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Sluiten