Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Wil jij jouw verhaal delen?

Algemeen - Documentzaterdag 22 januari 2022

Voor de aankomende editie van Kleine Maatjes zijn we opzoek naar verhalen van ouders die een randprematuren kind, een ziek geboren kind of een stilgeboren kind hebben gekregen. Is jouw kind rond de 32 weken geboren, is jouw kind ziek geboren (denk hierbij aan ademhalingsproblemen, een infectie) of is jouw kind voor, tijdens of vlak na de geboorte overleden en wil je jouw verhaal delen?

Stuur jouw verhaal dan uiterlijk op 4 februari 2022 op naar de redactie door een mail te sturen naar communicatie@care4neo.nl.

Richtlijnen voor het aanleveren van je verhaal

We vragen je rekening te houden met een aantal richtlijnen. We verzoeken je om jouw verhaal aan te leveren in een Word document waarbij we je willen vragen te streven naar circa 800 tot 1000 woorden. Je kan zien op hoeveel woorden je zit linksonder in je Word document. Om je verhaal te plaatsen in ons magazine hebben we ook foto's nodig. Wil je bij je verhaal een aantal foto's (het liefst zowel staande als liggende foto's) van minimaal 2mb per foto meesturen als aparte bijlage? Bij de eigenschappen van de foto kan je zien wat de grootte is. 

We sturen je graag een hard copy exemplaar, dus stuur je ook je adresgegevens mee? En wil je ons tot slot laten weten of je akoord bent met de doorplaatsing van jouw verhaal online op onze website en socials?

We zijn benieuwd naar je verhaal!

« Terug

Nieuwsoverzicht

Care4Neo biedt nu ook lotgenoten contact in het Engels / Care4Neo offering support in English

Stephanie Ernst12augustus Maak kennis met Stephanie Ernst, moeder van een tweeling met TAPS en sinds kort beschikbaar voor lotgenotencontact in het Engels.

(English version below) lees verder

Parent Organisations Summit vanuit de EFCNI, waardevolle dagen!

Parent Organisations Summit - Care4Neo06juni Na meer dan twee jaar was het eindelijk zover: de 2e Parent Organisations Summit in M├╝nchen welke werd georganiseerd door de EFCNI (link naar hun website invoegen). Door Covid-19 is de Summit een aantal keer uitgesteld. 45 ouder- en pati├źntenorganisaties uit meer dan 25 landen waren aanwezig. lees verder

Wil jij met lotgenoten praten over jouw ervaring?

Terugkomavond UMCG V3kopie.jpg28mei Samen met het UMCG - Universitair Medisch Centrum Groningen- organiseert Care4Neo een terugkomavond voor ouders van te vroeg-, dysmatuur-, of ziekgeboren kinderen die (recent of langer geleden) in het UMCG hebben gelegen. Vanwege de vele aanmeldingen, hebben we een tweede terugkomavond gepland. lees verder

Agenda

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Sluiten