Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Wil jij met lotgenoten praten over jouw ervaring?

Terugkomavond UMCG V3kopie.jpgzaterdag 28 mei 2022

Samen met het UMCG - Universitair Medisch Centrum Groningen- organiseert Care4Neo een terugkomavond voor ouders van te vroeg-, dysmatuur-, of ziekgeboren kinderen die (recent of langer geleden) in het UMCG hebben gelegen. Vanwege de vele aanmeldingen, hebben we een tweede terugkomavond gepland.

Tijdens deze avond kan je met andere ouders en een verpleegkundige terugblikken op de tijd voor en na de geboorte van jouw kind(eren). Een van onze speerpunten is lotgenotencontact. Hoe belangrijk is het niet om je ervaringen te delen? Het delen van je verhaal kan namelijk bijdragen aan de verwerking van jouw ervaringen. Daarnaast kunnen anderen ouders van jou leren en er hun voordeel mee doen.

De tweede terugkomavond vindt plaats op dinsdag 7 juni van 19.30-21.00 uur in het UMCG.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar regionoord@care4neo.nl. Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Terugkomavond UMCG V3kopie

« Terug

Nieuwsoverzicht

Care4Neo biedt nu ook lotgenoten contact in het Engels / Care4Neo offering support in English

Stephanie Ernst12augustus Maak kennis met Stephanie Ernst, moeder van een tweeling met TAPS en sinds kort beschikbaar voor lotgenotencontact in het Engels.

(English version below) lees verder

Parent Organisations Summit vanuit de EFCNI, waardevolle dagen!

Parent Organisations Summit - Care4Neo06juni Na meer dan twee jaar was het eindelijk zover: de 2e Parent Organisations Summit in München welke werd georganiseerd door de EFCNI (link naar hun website invoegen). Door Covid-19 is de Summit een aantal keer uitgesteld. 45 ouder- en patiëntenorganisaties uit meer dan 25 landen waren aanwezig. lees verder

Wil jij met lotgenoten praten over jouw ervaring?

Terugkomavond UMCG V3kopie.jpg28mei Samen met het UMCG - Universitair Medisch Centrum Groningen- organiseert Care4Neo een terugkomavond voor ouders van te vroeg-, dysmatuur-, of ziekgeboren kinderen die (recent of langer geleden) in het UMCG hebben gelegen. Vanwege de vele aanmeldingen, hebben we een tweede terugkomavond gepland. lees verder

Agenda

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Sluiten