Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Ouders van extreem prematuur geboren kinderen gezocht

tiny-2 studydonderdag 21 april 2022

Vanuit het LUMC, het Erasmus MC en het Radboudumc zijn we gestart met de TINY-studie (Towards INdividualized care for the Youngest). Deze studie richt zich op de verschillende perspectieven op zorg bij (dreigende) extreme vroeggeboorte.

Wie zoeken wij?

  • Ouder(s) die na 2010 een vroeggeboorte hebben ervaren bij een termijn tussen de 23 en 26 weken;
  • Ouder(s) die na 2010 een dreigende vroeggeboorte hebben ervaren bij een termijn tussen de 23 en 26 weken, maar uiteindelijk niet zijn bevallen binnen deze termijn.

Wat gaan we doen?

Indien u hiervoor toestemming geeft, zullen we u een vragenlijst toesturen. Deze gegevens zullen anoniem opgeslagen worden in een beveiligde databank. We willen een zo gevarieerd mogelijke groep spreken en zullen dus uit de aanmeldingen selecteren. Wel kunt u toestemming geven om ook voor vervolgonderzoek uitgenodigd te worden komende 5 jaar. Het eerste onderzoek dat al snel gaat starten gaat over de zorg, de voorlichting, de besluitvorming en de richtlijnen bij (dreigende) extreme vroeggeboorte.

Interesse?

Herkent u zich in deze oproep en wilt u en/of uw partner meedoen, meld u dan aan via TINYstudie@lumc.nl. U kunt ons ook via dit mailadres bereiken voor eventuele andere vragen.

Uw hulp wordt enorm gewaardeerd!

De onderzoekers,

Lien De Proost (PhD-student, Erasmus MC / LUMC)
Angret de Boer (Arts-onderzoeker, LUMC / Radboudumc)
Dr. Rosa Geurtzen (Kinderarts-fellow neonatologie, Radboudumc)
Dr. Joanne Verweij (Gynaecoloog-perinatoloog, LUMC)

« Terug

Sluiten