Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Wil jij jouw verhaal delen?

Algemeen - Man werkend achter laptopmaandag 06 juni 2022

Ben jij rond 1980 of 1990 geboren en heb je na de geboorte een tijdje in de couveuse gelegen omdat je te vroeg-, dysmatuur-, of ziek geboren bent? Of ben jij zelf ouder van een couveusekind die rond 2010 is geboren? Dan zoeken wij jou! In de aankomende editie van ons Kleine Maatjes magazine delen we namelijk verhalen van mensen die vroeger in de couveuse hebben gelegen of van ouders waarvan het kind/de kinderen destijds te vroeg geboren is/zijn. We zouden het helemaal geweldig vinden als ouder en kind samen hun verhaal doen!

Wil jij jouw ervaring met ons delen? Neem dan vóór 1 juli contact met ons op via communicatie@care4neo.nl.

Richtlijnen voor het aanleveren van je verhaal

Voor deze editie willen we jou graag interviewen door jou per mail een aantal vragen te sturen. We verzoeken je om de antwoorden op deze vragen in een Word document aan te leveren in een verhalende vorm, waarbij we je willen vragen te streven naar circa 800 tot 1000 woorden. Je kan zien op hoeveel woorden je zit linksonder in je Word document.

Om je verhaal te plaatsen in ons magazine hebben we ook foto's nodig. Wil je bij je verhaal een aantal foto's (het liefst zowel staande als liggende foto's) van minimaal 2mb per foto meesturen als aparte bijlage? Bij de eigenschappen van de foto kan je zien wat de grootte is.

We sturen je graag een hard copy exemplaar, dus stuur je ook je adresgegevens mee? En wil je ons tot slot laten weten of je akkoord bent met de doorplaatsing van jouw verhaal online op onze website en socials?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Sluiten