Ons telefoon: (070) 38 62 535 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Kleine Maatjes

Kleine Maatjes

C4N Magazine frontKleine Maatjes is het magazine van Care4Neo. Kleine Maatjes verschijnt twee keer per jaar en staat boordevol interessante informatie en ervaringsverhalen. Het tijdschrift is voor ouders met een couveusekind, en voor ouders met opgroeiende kinderen (ex-couveusekinderen). Aan elke editie werken diverse zorgprofessionals die waardevolle inzichten delen over de ontwikkeling van couveusekinderen. Daarnaast delen couveuseouders en ex-couveusekinderen hun eigen unieke verhaal. Leden van Care4Neo ontvangen de Kleine Maatjes gratis thuis. Op onze website kun je vrijblijvend kennismaken met een aantal artikelen uit de Kleine Maatjes.

Wil jij ook je verhaal delen in Kleine Maatjes? Stuur dan een e-mail naar communicatie@care4neo.nl

Je kan natuurlijk ook lid worden, dan ontvang je Kleine Maatjes twee keer per jaar thuis.

Wil je geen lid worden, maar ben je wel benieuwd naar het magazine? Je kan een losse editie ontvangen voor € 2.50 exclusief verzendkosten door een e-mail te sturen met je adresgegevens naar info@care4neo.nl.

Kleine maatjes wordt mede mogelijk gemaakt door Chiesi. Chiesi is al tientallen jaren toegewijd aan de zorg voor pasgeborenen en werkt samen met zorgverleners en onderzoekers uit meer dan 80 landen om de zorg voor prematuur geboren baby’s te verbeteren. Dankzij deze belangrijke relaties is Chiesi een wereldwijde partner voor neonatologen.

Chiesi

Sluiten