Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Couveusedagboek

Couveusedagboek

Het couveusedagboek is een product waar we bijzonder trots op zijn. Het biedt ouders van couveusekinderen houvast in een hectische en angstige tijd. Door ouders en verpleegkundigen de ruimte te bieden hun verhaal op te schrijven. Maar ook doordat het boordevol tips staat voor nieuwe couveuseouders.

We bieden het couveusedagboek gratis aan via het ziekenhuis. Ouders van couveusekinderen waarvan het verblijf langer dan drie weken duurt, ontvangen dit dagboek. Om het couveusedagboek ook in de toekomst gratis te kunnen aanbieden aan couveuseouders, is het noodzakelijk dat we nieuwe sponsors vinden. Wil je een nieuwe druk of een deel daarvan sponsoren? Elke bijdrage is welkom!

Heb je vragen over het couveusedagboek? Of wil je het couveusedagboek sponsoren? We horen graag van je via 010 737 0256 of info@care4neo.nl.

Is jouw ziekenhuis niet op de hoogte van onze vereniging Care4Neo (voorheen Vereniging van Ouders van Couveusekinderen) en deelt jouw ziekenhuis ons couveusedagboek niet uit? Dan kun je het couveusedagboek tegen een kleine vergoeding bestellen via info@care4neo.nl.

Ziekenhuizen kunnen het couveusedagboek aanvragen per doos. Het couveusedagboek zelf is nog altijd gratis wel vragen we éénmalig EUR 7,95 per doos als tegemoetkoming in de verzendkosten. Het aanvragen van de boekjes kan door middel van het invullen van onderstaand formulier.

Bestelformulier Couveusedagboekjes

Algemeen
Care4Neo vraagt een eenmalige bijdrage van EUR 7,95 voor de verzending
Sluiten