Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Lotgenoten

Delen verbindt

Het kan fijn zijn om mensen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Om erkenning en herkenning te vinden bij anderen. Hoewel jouw omgeving vast zo goed mogelijk zich probeert in te leven, kan je het pas echt volledig begrijpen als je zelf het hebt meegemaakt. Daarom biedt Care4Neo  mogelijkheden aan couveuseouders en ex-prematuren om in contact te komen met lotgenoten. Iedereen die andere couveuseouders wil ontmoeten, krijgt zowel online als offline deze mogelijkheid. In verband met Corona organiseren wij momenteel geen bijeenkomsten in ziekenhuizen, we kijken of we online bijeenkomsten kunnen organiseren om toch met lotgenoten in contact te kunnen komen.

Je kan jouw verhaal en emoties ook kwijt via onze social media kanalen (facebook en instagram) of in ons magazine Kleine Maatjes. Lees hier ervaringen van andere ouders en ex-prematuren. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen.

Couveuseouders

Er is onverwachts een spannende tijd aangebroken, nu je kindje in het ziekenhuis moet verblijven in een couveuse. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij helpen jou door je van de juiste informatie te voorzien.

Lees verder

Ex-couveusekinderen

We zijn er ook voor ex-couveusekinderen. Care4Neo wil een netwerk bieden voor prematuur en/of dysmatuur  geboren volwassen, om positieve en negatieve ervaringen uit te wisselen en hopelijk van elkaar te leren.

Lees verder

Familie & Vrienden

Familie en vrienden weten meestal niet precies wat je meemaakt, maar staan vaak wel klaar om je te helpen. Maar hoe ze dat het beste kunnen doen, vinden ze soms nogal lastig.

Lees verder
Sluiten