Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Voor donateurs

Voor donateurs

Wat doet Care4Neo met uw donaties

Met uw donaties kunnen wij de belangen behartigen van ouder en kind binnen wetenschappelijk onderzoek en richtlijnontwikkeling. Wilt u ons helpen de zorg te verbeteren en bij te dragen aan preventie, onderzoek en ontwikkeling binnen de neonatologie? Dan is uw steun zeer welkom!Word nu donateur

Doneer

De gemakkelijkste manier om donateur te worden is door onderstaand formulier in te vullen. Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Als u wilt, kunt u ook een e-mail sturen naar info@care4neo.nl of telefonisch donateur worden via het landelijk secretariaat, telefoonnummer (070) 386 25 35.
Het is natuurlijk ook mogelijk een eenmalige donatie te doen. Deze kunt u overmaken op IBAN-nummer NL38 RABO 0103664726 o.v.v. “eenmalige donatie”. We zijn blij met elke donatie en giften vanaf € 30,00 zijn voor u fiscaal  aftrekbaar.

Word donateur van Care4Neo

Alleen invullen als je voor automatische incasso hebt gekozen
Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Actuele Onderzoeken

Care4Neo betrokken bij preSAFE studie

04-08-2023 20:00 04-08-2023 20:00 Afgelopen winter hebben we online een survey uitgezet voor de bereidheid tot deelname aan de preSAFE studie. De preSAFE studie onderzoekt of het antibioticagebruik na de geboorte bij te vroeg geboren geboren kinderen op een veilige manier vermindert kan worden. We zijn heel blij om te kunnen melden dat deze studie een subsidie heeft gekregen van ZonMW. Care4Neo is lid van de projectgroep, we verzorgen het ouder en kind perspectief. lees verder
Sluiten