Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Veteranenvader - Boy

Veteranenvaders - Boy

Wie ben ik?

BoyMijn naam is Boy Sleddering. Ik ben getrouwd met Lana en samen hebben wij twee prachtige kinderen: Pelle en Elin. Wij wonen in Den Haag en trekken er als gezin graag op uit en genieten dan met volle teugen van het strand, de zeelucht en het prachtige duinlandschap.

Onze oudste is met 31 weken geboren en dat was voor ons beiden een complete verrassing. Van een tot dan toe soepele zwangerschap zaten we ineens met spoed in de ambulance van Den Haag naar het AMC in Amsterdam.

In totaal hebben we 6 bijzondere weken doorgemaakt in het ziekenhuis op de neonatologie. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Maar de kraamtijd in het ziekenhuis, de kwetsbaarheid en onzekerheid was een hele pittige voor ons als kersvers gezin.

Als vader had ik een specifieke rol en taak in deze periode. Zowel in de ondersteuning van mijn vrouw en zoon in het ziekenhuis als ook in de communicatie met bijvoorbeeld familie, vrienden en collega’s. Ik wil graag mijn steentje bijdragen door enerzijds mijn ervaringen te delen en anderzijds goed te luisteren naar vaders die in een dergelijke situatie zitten.

Wat zou je graag willen delen met andere couveuseouders?

Het is een bijzondere ervaring waarvan je als gezin sterker uit komt, al lijkt dat misschien niet altijd zo als je erin zit. Zorg naast voor je kind ook goed voor jezelf en dan misschien wel specifiek in de periode waarin je van het ziekenhuis overgaat naar de thuissituatie. Jouw privé en werk omgeving denken dan misschien dat alles weer ‘gewoon’ is. Dat is echter allerminst het geval. Dat is het moment dat je vaak uit de overlevingsmodus komt en je zelf pas start met de verwerking.

Contactgegevens
meerdere opties mogelijk, de veteranenvader die als eerste tijd heeft neemt contact met je op
Sluiten