Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Samenwerkingen - Vriendenloterij

Steun ons via de VriendenLoterij

Ben je lid van de VriendenLoterij en wil je Care4Neo steunen? Dat kan! Als lid van de VriendenLoterij heb je nu de kans om de opbrengst van je lot aan ons te doneren. Dit is ook mogelijk voor nieuwe deelnemers. Verderop leggen we je uit hoe dit werkt. 

Waarom doneren aan Care4Neo?

Vrijwilligers van Care4Neo zetten zich met hart en ziel in voor ouders van kinderen met een moeilijke start en hun kleine strijders. We doen dit onder andere door te zorgen voor lotgenotencontact, zodat ouders steun bij elkaar vinden. Om het lotgenotencontact nog beter te faciliteren, zijn we het Ouders voor Ouders project gestart. 

Met ons Ouders voor Ouders project bieden we ouders van kindjes met een moeilijke start de kans om maandelijks digitaal samen te komen tijdens het eerste levensjaar van hun kindje(s). Dit is voor ouders heel waardevol omdat ze begrip, steun en herkenning vinden bij elkaar en dit van cruciaal belang is in deze moeilijke tijd. Met het geld dat wij ontvangen van de VriendenLoterij willen we ons Ouders voor Ouders project verder uitrollen naar andere ziekenhuizen zodat we nog meer ouders kunnen ondersteunen in de reis van de allerkleinsten.

Wil je meer weten over Ouders voor Ouders? We vertellen je er alles over op deze pagina.

Hoe werkt het doneren via de VriendenLoterij? 

Huidige deelnemers van de VriendenLoterij kunnen het goede doel van hun lot omzetten ten gunste van Care4Neo via de Ledenservice. Doorloop voor het omzetten de volgende stappen:

  1. Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 en houd de benicode van Care4Neo (21082) bij de hand
  2. Kies voor optie 5 van het keuzemenu
  3. Als je een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn hebt, geef dan aan dat je het goede doel van je lot graag wil laten omzetten naar de vereniging Care4Neo met benicode 21082
  4. De medewerker zal het vervolgens voor je regelen
  5. Het goede doel van jouw loten is vanaf het eerstvolgende incassomoment gewijzigd naar Care4Neo

Ben je nog geen lid van de VriendenLoterij? Dan kun je via deze pagina direct loten aanschaffen. 

Help jij ons mee andere ouders te ondersteunen? Doneer dan de opbrengst van je lot van de VriendenLoterij aan ons of word lid en kies Care4Neo als club om te steunen.

Sluiten