Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Lid worden

Lid worden?

Met je lidmaatschap steun je Care4Neo zodat wij jou en andere ouders kunnen blijven helpen. We doen veel aan belangenbehartiging, onderzoek en we organiseren veel (online)  bijeenkomsten voor lotgenoten. Daarnaast geven we 2 x per jaar Kleine Maatjes uit en het couveusedagboek en willen we ook online ons meer profileren onder de doelgroep zodat alle couveuseouders ons in de toekomst makkelijk kunnen vinden. Hier zijn de nodige kosten aan verbonden. Kosten die we alleen kunnen opbrengen dankzij de contributie van onze leden en giften van donateurs.

Als lid krijg je ons magazine Kleine Maatjes gratis thuisgestuurd. Het staat boordevol verhalen van andere ouders waarin je veel (h)erkenning kunt vinden. Ook plaatsen we veel informatieve artikelen van professionals uit de couveusewereld. Ook ontvang je een leuk welkomstgeschenk. Als je je nu aanmeldt kan je kiezen uit een geurdoekje, dagboekje, armbandje, sleutelhanger en hero-slinger, of je kunt kiezen voor geen welkomstgeschenk. Voorbeelden vind je onder aan deze pagina.

Wie kunnen er lid worden?

Iedereen. Het lidmaatschap is niet alleen interessant voor ouders, ook veel opa’s en oma’s vinden het leuk ons tijdschrift te ontvangen en tegelijkertijd de vereniging te steunen. We mogen ook veel zorgprofessionals tot onze leden rekenen. Zij voelen zich verbonden met onze ouders en blijven op deze manier goed geïnformeerd over ontwikkelingen in hun vakgebied. Als je geen lid wilt worden, maar wel graag iets voor de vereniging wil betekenen, kun je ook donateur worden.

Wat kost het?

De contributie bedraagt € 37,50 per jaar. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoed het lidmaatschap geheel of gedeeltelijk. Dit kun je navragen bij je verzekeraar of controleren op bijvoorbeeld zorgwijzer.nl of independer.nl.

De gemakkelijkste manier om lid te worden is door onderstaand formulier in te vullen. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Als je wilt, kun je ook een e-mail, voorzien van de gegevens in het formulier, sturen naar info@care4neo.nl.

Lidmaatschapsformulier

Kalender 
Alleen invullen als je voor automatische incasso hebt gekozen
Naast het lidmaatschap van € 37,50,- machtig ik Care4Neo onderstaand extra bedrag (gift) jaarlijks (tot wederopzegging) van mijn rekening af te schrijven.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Welkomstcadeaus

Sluiten