Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Doneer

Ja, ik steun Care4Neo

Onze missie als Care4Neo is om optimale zorg, steun, en kwaliteit van leven te bieden voor kinderen met een medisch moeilijke start en hun gezinnen. Het te vroeg, te licht of ziek geboren worden heeft een diepe impact op het leven van een kind, hun ouders en het gezin. Met jouw gift draag je bij aan onze impactprogramma’s zoals onder anderen ons Ouders voor Ouders programma.

Met het Ouders voor Ouders project bieden we ouders van kindjes met een moeilijke start de kans om maandelijks digitaal samen te komen tijdens het eerste levensjaar van hun kindje(s). Dit is voor ouders heel waardevol omdat ze begrip, steun en herkenning vinden bij elkaar en dit van cruciaal belang is in deze moeilijke tijd. Met het geld dat wij ontvangen van onze donateurs willen we ons Ouders voor Ouders programma verder uitrollen naar andere ziekenhuizen zodat we nog meer ouders kunnen ondersteunen in de reis van de allerkleinsten. Help jij mee?

Donatieformulier

Gift overmaken?

Wil je een gift overmaken via internetbankieren? Dat kan naar IBAN rekeningnummer: NL38 RABO 0103 6647 26 ten name van Care4Neo o.v.v. ‘eenmalige gift’. Wil je bij het overmaken je naam en adres invullen bij omschrijving / betalingskenmerk? Dan weten wij van wie de gift komt en kunnen we je laten weten dat je gift goed is ontvangen.

Met jouw donatie draag je bij aan onze missie

De Care4Neo Community biedt optimale zorg, steun en kwaliteit van leven voor (gezinnen van) kinderen met een moeilijke start gedurende de hele reis van klein naar groot. Er staan 4 pilaren centraal in ons werk.

 1. Het worden van een duurzame en inclusieve Care4Neo Community
  Kinderen met een moeilijke start, hun ouders, zorgverleners en andere spelers in hun ‘reis van klein naar groot’ een verbindend platform bieden.
 2. Het uitvoeren en versterken van impact programma’s die het verschil maken
  In samenwerking met onze partners directe ondersteuning aan kind, ouder, en gezin bieden waar wij als patiëntenvereniging het verschil kunnen maken.
 3. Het optimaliseren en uitdragen van kennis en kwaliteit
  Een sterk kennis en kwaliteitsplatform bouwen door het faciliteren van onderzoek, innovatie, en educatie rondom het pad van kind en ouder.
 4. Care4Neo op de kaart zetten in Nederland
  Verbetering van zorg, steun & kwaliteit van leven voor kind en gezin via informatie- voorziening, belangenbehartiging, media- & fundraising campagnes met als doel een groter bewustzijn creëren dat geboorte niet altijd een roze wolk is.

Hoe gaat Care4Neo om met mijn gegevens?

Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Wij gebruiken deze informatie alleen om de betaling in orde te maken en je op de hoogte te houden van onze activiteiten middels een nieuwsbrief als daarvoor is gekozen. Lees ook onze privacyverklaring. Afmelden van de nieuwsbrief kun je doen via: info@care4neo.nl

Sluiten