Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Voorbereidingen

Voorbereidingen

In het hele huis zijn de sporen van je kind te vinden: de maxi-cosi , flesjes, voeding, kleertjes, luiers , verzorgingsproducten, knuffeltjes. Het ruikt in huis ook naar baby, dat speciale luchtje van zijn voeding, crème, zeep, en ook: zijn luiers. Kortom, je kind is thuis, en hij woont niet alleen in de babykamer, maar in je hele huis.

Misschien is het bericht dat je baby mee naar huis mag onverwacht gekomen, hoewel je er vanaf de dag van de geboorte naar hebt uitgekeken. En of je kind nu een paar dagen opgenomen is geweest, of een paar maanden, het heeft altijd veel te lang geduurd. Maar nu is het zover. Je baby kan zichzelf op temperatuur houden en groeit en drinkt voldoende, of je kunt je kind ermee helpen en hem zelf verzorgen.

Misschien heb je thuis alles al geregeld en alle benodigde babyspullen in huis gehaald. Maar door al die onverwachte gebeurtenissen is het niet vreemd als je nog niet zover bent. Heel je planning blijkt als los zand aan elkaar te hangen. Maar het is op dat moment onbelangrijk geworden met dit goede nieuws.

Reserveer een plek in huis om je kind te kunnen verzorgen. Dat kan een gewone tafel zijn met desnoods alleen een paar dikke handdoeken erop en alle benodigdheden om je kind in bad te kunnen doen. En natuurlijk de gewone dingen zoals flesvoeding en flesjes als je geen borstvoeding geeft, kleertjes, luiers, doekjes, washandjes en handdoeken, lakentjes en een dekentje.

Sluiten