Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Samenwerkingen

Samenwerkingen

Care4Neo werkt met verschillende partners samen. Kijk hieronder welke samenwerkingen op dit moment actief zijn.

VriendenLoterij

Ben je lid van de VriendenLoterij en wil je Care4Neo steunen? Dat kan! Als lid van de VriendenLoterij heb je nu de kans om de opbrengst van je lot aan ons te doneren. Dit is ook mogelijk voor nieuwe deelnemers. Verderop leggen we je uit hoe dit werkt. 

Lees meer

Pampers

Care4Neo en Pampers trekken weer samen op om prematuren en ouders dat extra steuntje in de rug te geven. Pampers steunt prematuren baby’s en hun ouders al door de kleinste aangepaste luier aan te bieden, maar ze willen net als vorig jaar ook dit jaar op een andere manieren een bijdrage leveren.

Lees meer

NIVEA

NIVEA is met meer dan 130 jaar ervaring een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging. Bij de ontwikkeling van onze producten staan de wensen en behoeften van onze klanten altijd voorop – vandaar dat zij zo veel vertrouwen in ons hebben.

Lees meer

Chiesi

Als internationaal Italiaans familiebedrijf - met 30 vestigingen wereldwijd - is Chiesi al meer dan 85 jaar actief binnen de farmaceutische sector. Chiesi ontwikkelt medicatie voor meerdere therapeutische gebieden, waaronder chronische longaandoeningen (astma, COPD en CF), transplantaties, ademhalingsproblematiek bij prematuren en verschillende zeldzame ziekten.

Lees meer

Het Kleine Heldenhuis

Het Kleine Helden Huis biedt zorg op maat voor kinderen die een moeilijke medische start hadden. Is jouw kind prematuur of dysmatuur geboren of waren er andere problemen in het eerste levensjaar? Dan is Het Kleine Helden Huis er voor jullie hele gezin. Want als kinderen een moeilijke start hebben, dan heeft dat ook veel invloed op de ouders, broertjes en zusjes.

Lees meer

Vakblad Vroeg

De eerste levensjaren vormen het fundament voor ieders ontwikkeling. De stevigheid hiervan vereist vaak ondersteuning: ieder jaar weer hebben veel zwangeren en jonge kinderen behoefte aan professionele begeleiding of hulp. Vakblad Vroeg biedt hen kennis en inspiratie.

Lees meer

Astra Zenica

Gezondheid van mensen is sterk verbonden met een gezonde samenleving en een gezonde planeet. We beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om duurzamer te ondernemen in onze gehele keten, en onze partners te stimuleren dat ook te doen. Als wereldwijd bedrijf spelen we onze rol bij het aanpakken van de grootste uitdagingen van onze tijd, van klimaatverandering tot toegang tot gezondheidszorg en ziektepreventie.

Lees meer

Strong Babies

Strong Babies zet zich in voor het terugdringen van vroeggeboorte en voor een betere kwaliteit van leven van te vroeg geboren kinderen.

Lees meer

Neonatology Netwerk (N3)

Alle 9 Neonatologie Intensive Care Units (NICU’s) zijn in de Netwerk verenigd met als ambitie de toekomst voor zieke pasgeborenen te verbeteren. Dit doen we door onze kennis en ervaringen te bundelen en samen wetenschappelijk onderzoek te doen, samen richtlijnen te ontwikkelen en samen belangrijke uitkomsten van de zorg met elkaar te vergelijken. De N3 staat daarom ook voor de 3 werkgroepen van het Netwerk: Neonatologie Research, Neonatologie Aanbevelingen en Neonatologie Benchmarking.

Lees meer

Patiƫntenfederatie Nederland

Patiëntenfederatie Nederland zet zich in voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst. En geeft patiënten een stem: in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. Op basis van de ervaringen van mensen zorgen we dat de zorg beter aansluit bij wat mensen vragen. Onze informatie helpt mensen bij het maken van keuzes in de zorg. De Patiëntenfederatie vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties.

Lees meer
Sluiten