Ons telefoon: (070) 38 62 535 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Vrijwilligers

Kom jij ons team versterken?

Bij Care4Neo zijn ongeveer 120 vrijwilligers op allerlei posten aan het werk. Zij zijn bij ons begonnen onder de naam Vereniging van Ouders van Couveusekinderen en helpen ons ook met vrijwilligerswerk onder onze nieuwe naam Care4Neo. Onze vrijwilligers helpen binnen de regio’s, maar ook ondersteunen zij ons binnen de redacties van de website, social media, Kleine Maatjes, het team gastlessen en vaak ook op projectbasis.

Wil je graag vanuit je ervaringsdeskundigheid iets voor andere ouders en hun couveusekinderen betekenen? En lijkt het je leuk om deel uit te maken van een team van ouders die hetzelfde hebben meegemaakt als jij? Dat kan! Wij zoeken collega-ouders van couveusekinderen die ons willen helpen om nieuwe couveuseouders bij te staan.

Teams

We zijn georganiseerd in regioteams en landelijke teams. Ouders hebben hier een eigen inbreng op gebieden waar hun kracht ligt. De ouder met organisatietalent coördineert de activiteiten, een ander denkt mee over publiciteit en vormgeving, en weer een ander is goed in het voeren van gesprekken met couveuseouders. De meeste teams overleggen drie á vier keer per jaar (online) met elkaar en hebben daarnaast contact via mail, telefoon en Facebook.

Om onze activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die onze teams willen versterken. Lijkt het je leuk om kennis te maken met vrijwilligerswerk bij Care4Neo en te zien wat jouw bijdrage zou kunnen zijn? 

Introductiebijeenkomst

We horen graag waar je interesses liggen en bepalen in overleg met jou met welke activiteiten je je bezig gaat houden en hoeveel tijd je daaraan kunt en wilt besteden. Wij sturen  je natuurlijk niet onvoorbereid op pad. Als nieuwe vrijwilliger begin je met een introductiebijeenkomst van één dag. Hier ontmoet je andere nieuwe vrijwilligers en word je geïntroduceerd in het verenigingswerk. Natuurlijk word je, waar nodig, begeleid door een ervaren collega-vrijwilliger. Je kunt geregeld cursussen volgen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten, vul dan onderstaand formulier in. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.

Je kunt ook voor vrijwilligerswerk per e-mail contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@care4neo.nl. Zij kan al je vragen beantwoorden, samen met jou kijken welke functie bij je past en je de vrijwilligerswijzer toesturen. Hierin lees je meer over de organisatie en vind je een beschrijving van elke functie.

Vrijwilliger worden?

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Sluiten