Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Care4Neo en Pampers bundelen wederom krachten rondom Wereld Prematurendag

Logo_Pampers_Teal_Primary_NoBeads_RGB.pngvrijdag 28 oktober 2022

Care4Neo en Pampers trekken weer samen op om prematuren en ouders dat extra steuntje in de rug te geven. Pampers steunt prematuren baby’s en hun ouders al door de kleinste aangepaste luier aan te bieden, maar ze willen net als vorig jaar ook dit jaar op een andere manieren een bijdrage leveren. De samenwerking tussen Pampers en Care4Neo staat dit jaar in het teken om extra aandacht te creëren over de periode waarin het kindje van de NICU af mag en naar huis gaat en wat Care4Neo in deze periode voor ouders en familie kan betekenen.

Takeover voor meer bekendheid, begrip en bewustwording

Op 17 november is het Wereld Prematurendag en steken we ouders in de ziekenhuizen een hart onder de riem, zetten we de zorgverleners in het zonnetje en zorgen online voor meer bekendheid, begrip en bewustwording voor velen “buiten deze wereld”. Op 11 en 16 november mogen we dit jaar de hele dag het account van Pampers over nemen en story’s plaatsen om meer te vertellen over wie wij zijn en over de periode waarin het kindje van de NICU af mag en naar huis gaat. Daarnaast verzorgen onze huidige voorzitter Ilona en nieuwe voorzitter Yvonne op 11 november en 16 november een live Q&A waarin zij vragen van ouders beantwoorden. Met deze unieke samenwerking hopen we nog meer ouders, families en vrienden te bereiken en mee te nemen in deze voor velen onbekende wereld om zo meer begrip en bewustwording te creëren.

Wil je niks missen? Volg @pampers_nl

Een donatie voor couveusedagboekjes

En voor iedere maandbox Pampers luiers en luierbroekjes die tussen 24 oktober en 27 november bij Bol.com wordt gekocht, schenkt Pampers een bedrag aan Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis en Care4Neo*! Dankzij de financiële donatie van Pampers kunnen we couveusedagboekjes bijdrukken die we uitdelen in diverse ziekenhuizen. In het couveusedagboekje kunnen ouders elk stapje van de ontwikkeling bijhouden. Het is mooi om dit later terug te lezen. Dit helpt ook bij de verwerking.

Over Pampers

In 2002 was Pampers het eerste merk dat zijn expertise ten dienste stelde om een luier te ontwikkelen speciaal voor te vroeg geboren baby’s, Pampers® Preemie Protection™. Deze luiers zijn speciaal ontwikkel om ervoor te zorgen dat de tere huid van de te vroeg geboren baby’s altijd op de zachtste manier wordt aangeraakt en beschermt.

*Voor elke maandbox Pampers luiers en luierbroekjes verkocht bij Bol.com van 24/10/2022 t/m 2/11/2022 zal P&G een schenking doen aan Care4Neo en Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis voor prematurenzorg en P&G zal ten minste 21.000 euro schenken.

« Terug

Nieuwsoverzicht

Care4Neo vraagt aandacht voor PRESAFE Studie

28februari Care4Neo is vanuit Commissie Wetenschap vaak betrokken bij onderzoeksaanvragen in een vroeg stadium. We vragen nu aandacht voor een onderzoeksvoorstel in ontwikkeling: de PRESAFE studie. Hieronder kun je meer lezen over de achtergronden en hoe we betrokken zijn en het onderzoeksvoorstel. Ten slotte vind je een link naar een vragenlijst. lees verder

Survival kidt

Survival kidt11januari Eind vorig jaar ontvingen we een prachtig bericht van Nomi Harmsen. Zij is het initiatief Survival Kidt gestart waarmee ze kleding inzamelt voor prematuur- en dysmatuur geboren kindjes en deze vervolgens als pakket uitdeelt aan ouders waarvan het kindje is opgenomen op de NICU. We gingen met haar in gesprek over dit initiatief. lees verder

Wil je jouw verhaal delen?

Algemeen - Man werkend achter laptop18december Voor de volgende editie van ons Kleine Maatjes magazine zijn we op zoek naar verhalen en ervaringen van partners. Ben jij een partner van een vrouw waarvan het kindje na de geboorte is opgenomen in de couveuse en/of op een afdeling neonatologie? Of hebben jouw partner en jij een kindje geadopteerd dat na de geboorte in de couveuse heeft gelegen en zijn jullie bij dat proces betrokken geweest? Hoe was dit voor jullie en vooral hoe was dit voor jou als partner? We horen graag van jou! lees verder

Agenda

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Sluiten