Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Ouders voor Ouders

Welkom bij Ouders voor Ouders, een Care4Neo initiatief

Beste ouder(s),

Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van je / jullie kind(eren). Middels onderstaand formulier kun je je inschrijven voor het Ouders voor Ouders programma, een initiatief van Care4Neo (www.care4neo.nl) - de patiëntenvereniging die zich inzet voor ouders van couveusekinderen.

Waarom Ouders voor Ouders?

De geboorte van een kind is heel bijzonder, maar als deze na geboorte opgenomen wordt in het ziekenhuis kan dat ook een moeilijke en onzekere periode zijn. Soms is het fijn om wat steun te krijgen van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. Middels Ouders voor Ouders hopen wij een luisterend oor bieden aan ouders of verzorgers die net als wij een moeilijke start hebben gehad met hun kind(eren).

Wat kun je van ons verwachten?

Ouders voor Ouders wordt op dit moment uitgerold binnen de ziekenhuizen die deelnemen aan de neoPARTNER studie, een onderzoek dat er op gericht is om ouders van couveusekinderen vanaf de geboorte meer te betrekken bij en ondersteunen in de zorg om hun kinderen. Hoewel het exacte Ouders voor Ouders programma verschilt per aangesloten ziekenhuis, kun je in ieder geval rekenen op:

  • In het Ziekenhuis: Tijdens jullie verblijf in het ziekenhuis komt er veel op je af. Via direct contact met onze vrijwilliger in jouw ziekenhuis, via ons centrale contactpunt (oudersvoorouders@care4neo.nl), of via onze Care4Neo Facebook groepen (https://www.care4neo.nl/lotgenoten/lotgenoten) staan wij voor je klaar.  
  • Weer Thuis: Tijdens online "Weer Thuis" bijeenkomsten bieden wij ouders ruimte om op een veilige en open manier ervaringen te delen. De "Weer Thuis" bijeenkomsten vinden maandelijks digitaal plaats op een donderdag van 20.00 tot 21.00 uur en worden begeleid door een van onze vrijwilligers.
    NB: De eerstvolgende online Weer Thuis bijeenkomst vindt plaats op Donderdag 24 November 2022 (dus van 20:00 - 21:00 uur. Registreer je direct via: shorturl.at/ipQVW!)
  • Het Eerste Jaar: Als je het prettig vindt om in het eerste jaar van je kind(eren) contact te hebben met lotgenoten, dan ben je van harte welkom bij de “Check-In” bijeenkomsten die ook maandelijks gehouden worden. Een overzicht van aankomende Checkins wordt maandelijks uitgestuurd.

Waarom dit Formulier?

Naast het je op de hoogte houden van aankomende activiteiten, leren wij jou graag iets beter kennen middels een paar simpele vragen. Op die manier kunnen wij je beter van dienst zijn. Vanzelfsprekend behandelen wij jouw informatie vertrouwelijk en zullen wij het aantal emails dat wij je sturen beperken. Deelname aan activiteiten is geheel vrijblijvend.

Tot slot

Wij zien er naar uit je te ontmoeten. Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op oudersvoorouders@care4neo.nl of op +31 6 27526683. Voor nu, veel kracht geluk en kracht gewenst de komende tijd.

Vriendelijke groeten,
Carolien de Bruin

Coordinator Ouders voor Ouders
Moeder van Eber en Castor

Ouders voor Ouders - inschrijfformulier

optioneel
optioneel
Kalender (dd-mm-jjjj) 
(Bijvoorbeeld "24,5", namelijk 24 weken en 5 dagen)
meerdere opties mogelijk
optioneel
Ja, ik geef het Ouders voor Ouders team binnen Care4Neo toestemming om mij te contacteren.
Sluiten