Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Ouders voor Ouders - Carolien de Bruin

Ouders voor Ouders - Carolien

Carolien de BruinWie ben ik?

Mijn naam is Carolien de Bruin. Met mijn vriend Tako, ons zoontje Eber, en zijn grote ‘bonus broers’ Ime en Rijk wonen wij met veel plezier in Weesp. Ons gezin samen had een ongewone start met de geboorte van Eber die met 24 weken geboren is en het verlies van zijn tweelingbroer Castor die twee weken eerder stilgeboren is.

Met Eber gaat het nu goed, al heeft hij hard moeten vechten onder andere toen bij NEC kreeg met 3 dagen oud, een vaak voorkomende complicatie bij prematuren. Hij is een vrolijk mannetje dat nog wel hier en daar de effecten van zijn prematuriteit draagt, maar dit rugzakje met niet heel veel moeite lijkt te dragen.

Met ons gaat het (intussen!) ook goed en lukt het ons steeds beter om een plek te geven aan de bijzondere start van Eber en het verdriet om zijn broertje.

Wat zou je graag willen delen met andere couveuseouders?

“Take it one day at a time”, “Our kids are strong!”, en “You’ve got this!” waren vaak terugkomende boodschappen van andere ouders op de internationale Prematuren Facebook groep waar ik deel van was.

Nu, een paar jaar later, hoop ik ook dezelfde steun in de rug te kunnen bieden aan ouders die nu in het eerste jaar van hun kindje(s) zitten: Als oudercontact in het Amstelland ziekenhuis en als coördinator van Ouders voor Ouders, en samen met ons fantastische team van vrijwilligers die stiekem intussen ook mijn support network zijn geworden wanneer ik zelf even vastloop.

Kom je graag in contact met ons?

Email Carolien op OudersvoorOuders@care4neo.nl en/of schrijf je hier in voor ons Ouders voor Ouders programma.

Ouders voor Ouders - inschrijfformulier

optioneel
optioneel
Kalender 
(Bijvoorbeeld "24,5", namelijk 24 weken en 5 dagen)
meerdere opties mogelijk
optioneel
Ja, ik geef het Ouders voor Ouders team binnen Care4Neo toestemming om mij te contacteren.
Sluiten