Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Ouders voor Ouders - Hannah van der Grient

Ouders voor Ouders - Hannah

Wie ben ik?

Hannah van der Grient

Ik ben Hannah en samen met mijn man hebben wij drie geweldig dochters van 8, 5 en 1 jaar oud. Wij wonen in Hilversum aan het bos en zijn daar ook vaak te vinden, als we niet langs de zijlijn van het hockeyveld staan of aan de kant bij het zwembad. In het dagelijks leven ben ik docent bij de opleiding Social Work en werk ik met studenten die werkzaam zijn in het maatschappelijke werkveld waaronder jeugdzorg.

Onze jongste dochter is met 28 weken veel te vroeg op de wereld gekomen. Het vooruitzicht van een heerlijke zomervakantie, nog enkele weken werken en dan verlof veranderde in een zomervakantie als gezin in het ziekenhuis. Wij hebben 12 weken doorgebracht in drie verschillende ziekenhuizen, waaronder het Tergooi ziekenhuis.

Mijn werkervaring gecombineerd met de levenservaring van een te vroeg geboren kind zet ik graag in, om andere ouders in een soortgelijke situatie te ondersteunen. Het bieden van een luisterend oor, ervaringen delen kan het verschil maken in de periode in het ziekenhuis en daarna. Ik geloof dat deze combinatie mij helpt om echt te begrijpen wat andere NICU-ouders hebben meegemaakt en dat ik ze kan ondersteunen.

Wat zou je graag willen delen met andere couveuseouders?

Aan ouders die nu in het ziekenhuis zijn zou ik willen meegeven dat je per dag leeft, goed voor jezelf zorgt zodat je er kunt zijn voor je gezin en geniet van alle kleine dingen. Dit heeft ons veel gebracht en gaf ons hoop en kracht om door te gaan met zijn vijven.

Kom je graag in contact met ons?

Email Hannah op OudersvoorOuders@care4neo.nl en/of schrijf je hier in voor ons Ouders voor Ouders programma

Ouders voor Ouders - inschrijfformulier

optioneel
optioneel
Kalender 
(Bijvoorbeeld "24,5", namelijk 24 weken en 5 dagen)
meerdere opties mogelijk
optioneel
Ja, ik geef het Ouders voor Ouders team binnen Care4Neo toestemming om mij te contacteren.
Sluiten