Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Ouders voor Ouders - Marieke Schouten

Ouders voor Ouders - Marieke

Wie ben ik?

Marieke Schouten

Ik ben Marieke en woon met mijn man en zoon Siem in Amsterdam. Siem diende zich onverwacht aan met 30 weken en veel complicaties. In OLVG Oost, waar Siem lag, kwamen we in aanraking met het Family Integrated Care zorgconcept. Dit heeft ons als ouders echt empowered. Dit alles heeft Siem gebracht waar hij nu staat. Een vrolijk, nieuws- en leergierig jongetje met energie, die dol is op voetbal.

Wat zou je graag willen delen met andere couveuseouders?

Onze zoon Siem werd te vroeg en met veel complicaties geboren, dus als ouder weet ik hoe het is, ook de jaren erna, want het stopt niet wanneer je thuis bent. Juist dan begint het.

Gedurende de ziekenhuisperiode en daarna hadden we een paar mantra’s: ‘All is good’ en ‘We geven je alles, Siem, zodat jij je kunt ontwikkelen tot je volle potentie’. Het vertrouwen in jezelf, als ouder en in je kind(jes), wil ik graag overbrengen bij jullie die nu in deze situatie zitten. Peersupport; want je staat niet alleen in je ervaringen en gevoel. Dit doe ik binnen het Ouders voor Ouders programma als oudercontact voor het OLVG ziekenhuis en tijdens de Weer Thuis gesprekken.

Kom je graag in contact met ons?

Email Marieke op OudersvoorOuders@care4neo.nl en/of schrijf je hier in voor ons Ouders voor Ouders programma

Ouders voor Ouders - inschrijfformulier

optioneel
optioneel
Kalender 
(Bijvoorbeeld "24,5", namelijk 24 weken en 5 dagen)
meerdere opties mogelijk
optioneel
Ja, ik geef het Ouders voor Ouders team binnen Care4Neo toestemming om mij te contacteren.
Sluiten