Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

Doneer-nieuw

Ja, ik steun Care4Neo

Onze missie als Care4Neo is om optimale zorg, steun, en kwaliteit van leven te bieden voor kinderen met een medisch moeilijke start en hun gezinnen. Het te vroeg, te licht of ziek geboren worden heeft een diepe impact op het leven van een kind, hun ouders en het gezin. Met jouw gift draag je bij aan onze impactprogramma’s zoals onder anderen ons Ouders voor Ouders programma.

Met het Ouders voor Ouders project bieden we ouders van kindjes met een moeilijke start de kans om maandelijks digitaal samen te komen tijdens het eerste levensjaar van hun kindje(s). Dit is voor ouders heel waardevol omdat ze begrip, steun en herkenning vinden bij elkaar en dit van cruciaal belang is in deze moeilijke tijd. Met het geld dat wij ontvangen van onze donateurs willen we ons Ouders voor Ouders programma verder uitrollen naar andere ziekenhuizen zodat we nog meer ouders kunnen ondersteunen in de reis van de allerkleinsten. Help jij mee?

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Sluiten