Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Wil je jouw verhaal delen?

Algemeen - Man werkend achter laptop

Voor de volgende editie van ons Kleine Maatjes magazine zijn we op zoek naar verhalen en ervaringen van partners. Ben jij een partner van een vrouw waarvan het kindje na de geboorte is opgenomen in de couveuse en/of op een afdeling neonatologie? Of hebben jouw partner en jij een kindje geadopteerd dat na de geboorte in de couveuse heeft gelegen en zijn jullie bij dat proces betrokken geweest? Hoe was dit voor jullie en vooral hoe was dit voor jou als partner? We horen graag van jou!

Je kunt jouw verhaal inzenden tot en met 8 januari 2023 door het te sturen naar communicatie@care4neo.nl. Wil je hierbij rekening houden met de volgende richtlijnen?

Richtlijnen voor het aanleveren van je verhaal

We verzoeken je om jouw verhaal aan te leveren in een Word document met minimaal 800 en maximaal 1000 woorden. Je kunt zien op hoeveel woorden je zit linksonder in je Word document.

Om het artikel compleet te maken, hebben we een aantal foto’s nodig. Nu zijn helaas niet alle foto’s geschrikt voor in het magazine en daarom willen we je vragen om rekening te houden met het volgende:

  • Wil je minimaal 5 en maximaal 20 foto’s aanleveren?
  • Wil je de originele bestanden aanleveren? Dus geen bijgesneden of bewerkte foto’s.
  • Wil je de foto’s versturen via we-transfer?
    • Zie hier een instructiefilmpje waarin wordt uitgelegd hoe we-transfer werkt.
    • Klik hier om naar we-transfer te gaan.

Zijn jouw foto’s verstuurd? Dan hoor je binnen enkele dagen van ons of deze zijn goedgekeurd of er nog aanvullende foto’s nodig zijn. We maken een selectie van foto’s die het beste passen bij het artikel. Deze selectie moeten we maken omdat sommige foto’s wat slechter zijn in kwaliteit en daardoor vaag worden tijdens het printen van het magazine. En dat is natuurlijk zonde!

Verder sturen we je graag een gratis hard copy exemplaar van het magazine met jouw verhaal. Wil je daarom ook even je adresgegevens met ons delen? En wil je ons tot slot laten weten of je akkoord bent met de doorplaatsing van jouw verhaal online op onze website en socials?

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar communicatie@care4neo.nl.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

« Terug

Sluiten