Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Oproep verhalen Kleine Maatjes november 2023

Algemeen - Man werkend achter laptopwoensdag 07 juni 2023

Voor de november-editie van ons Kleine Maatjes magazine zijn we op zoek naar verhalen uit de wereld van prematuren. Wanneer je je in deze wereld begeeft of hebt begeven als bijvoorbeeld ouder, familielid of zorgverlener, hoe ga of ging je daar dan mee om? Waar je krijg je mee te maken en waar loop je wellicht tegen aan?

Denk hierbij ook aan verhalen van ouders die in deze wereld zijn beland en daar veder iets mee hebben gedaan (zoals het maken of verzamelen van kleertjes voor prematuren, of het opzetten van lotgenoten groepen, of iets anders waarbij je andere lotgenoten helpt*). Ook zoeken we verhalen over kindjes die op 17 november, namelijk Wereld Prematurendag,  te vroeg-, te licht-, of ziekgeboren zijn. Tot slot vragen we mensen die iets weten over hoe Wereld Prematurendag in andere landen wordt gevierd om zich te melden. Herken je jezelf hierin? Wil je jouw verhaal dan met ons delen? Heel graag!

Je kunt jouw verhaal inzenden tot en met 31 juli 2023 door het te sturen naar communicatie@care4neo.nl. Wil je hierbij rekening houden met de volgende richtlijnen?

Richtlijnen voor het aanleveren van je verhaal

We verzoeken je om jouw verhaal aan te leveren in een Word document met minimaal 800 en maximaal 1000 woorden. Je kunt zien op hoeveel woorden je zit linksonder in je Word document.

Om het artikel compleet te maken, hebben we een aantal foto’s nodig. Nu zijn helaas niet alle foto’s geschrikt voor in het magazine en daarom willen we je vragen om rekening te houden met het volgende:

  • Wil je minimaal 5 en maximaal 20 foto’s aanleveren?
  • Wil je de originele bestanden aanleveren? Dus geen bijgesneden of bewerkte foto’s.
  • Wil je de foto’s versturen via we-transfer?*

* Zie hier een instructiefilmpje waarin wordt uitgelegd hoe we-transfer werkt.
* Klik hier om naar we-transfer te gaan.

Zijn jouw foto’s verstuurd? Dan hoor je binnen enkele dagen van ons of deze zijn goedgekeurd of er nog aanvullende foto’s nodig zijn. We maken een selectie van foto’s die het beste passen bij het artikel. Deze selectie moeten we maken omdat sommige foto’s wat slechter zijn in kwaliteit en daardoor vaag worden tijdens het printen van het magazine. En dat is natuurlijk zonde!

Verder sturen we je graag een gratis hard copy exemplaar van het magazine met jouw verhaal. Wil je daarom ook even je adresgegevens met ons delen? En wil je ons tot slot laten weten of je akkoord bent met de doorplaatsing van jouw verhaal online op onze website en socials?

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar communicatie@care4neo.nl.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

*Care4Neo maakt een selectie uit de ontvangen verhalen. We kunnen je daarom geen garantie bieden dat jouw verhaal gedeelt wordt. Dit laten we je natuurlijk wel van te voren weten. 

« Terug

Sluiten