Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug

Verhalen gezocht

Algemeen - Man werkend achter laptopvrijdag 09 februari 2024

Voor de mei-editie van ons Kleine Maatjes magazine zijn we op zoek naar ouders van kindjes die een moeilijke start hadden en kinderen die een moeilijke start hadden die iets willen vertellen over de basisschoolperiode. We zouden jullie hier graag een aantal vragen over willen stellen.

Ook zijn we op zoek naar een leerkracht die iets wil delen over zijn/haar ervaring met kindjes die een moeilijke start hadden en hoe het nu op de basisschool gaat. Wat zie je? Wat hoor je? Hoe gaat het met de kinderen? Welke vragen krijg je van ouders? Wat valt je op? Vertellen ouders dat hun kindje een moeilijke start had? Of kom je daar vaak later pas achter? Daar zijn we benieuwd naar. 

Heb jij hier iets over te delen? Dan horen we graag van je. Neem even contact op door een mail te sturen naar communicatie@care4neo.nl of stuur ons alvast jouw verhaal op.

De deadline voor het aanleveren van je verhaal is zondag 18 februari aanstaande. 

Richtlijnen voor het aanleveren van je verhaal

We verzoeken je om jouw verhaal aan te leveren in een Word document met minimaal 800 en maximaal 1000 woorden. Je kunt zien op hoeveel woorden je zit linksonder in je Word document. 
Om het artikel compleet te maken, hebben we een aantal foto’s nodig. Nu zijn helaas niet alle foto’s geschikt voor in het magazine en daarom willen we je vragen om rekening te houden met het volgende:

  • Wil je minimaal 5 en maximaal 20 foto’s aanleveren?
  • Wil je de originele bestanden aanleveren? Dus geen bijgesneden of bewerkte foto’s. 
  • Wil je de foto’s versturen via we-transfer?
    Zie hier een instructiefilmpje waarin wordt uitgelegd hoe we-transfer werkt.
    Klik hier om naar we-transfer te gaan. 

Zijn jouw foto’s verstuurd? Dan hoor je binnen enkele dagen van ons of deze zijn goedgekeurd of er nog aanvullende foto’s nodig zijn. We maken een selectie van foto’s die het beste passen bij het artikel. Deze selectie moeten we maken omdat sommige foto’s wat slechter zijn in kwaliteit en daardoor vaag worden tijdens het printen van het magazine. En dat is natuurlijk zonde!

Verder sturen we je graag een gratis hard copy exemplaar van het magazine met jouw verhaal. Wil je daarom ook even je adresgegevens met ons delen? En wil je ons tot slot laten weten of je akkoord bent met de doorplaatsing van jouw verhaal online op onze website en socials?

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar communicatie@care4neo.nl

We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

« Terug

Sluiten