Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Wil jij jouw verhaal delen?

Algemeen - Documentzaterdag 22 januari 2022

Voor de aankomende editie van Kleine Maatjes zijn we opzoek naar verhalen van ouders die een randprematuren kind, een ziek geboren kind of een stilgeboren kind hebben gekregen. Is jouw kind rond de 32 weken geboren, is jouw kind ziek geboren (denk hierbij aan ademhalingsproblemen, een infectie) of is jouw kind voor, tijdens of vlak na de geboorte overleden en wil je jouw verhaal delen?

Stuur jouw verhaal dan uiterlijk op 4 februari 2022 op naar de redactie door een mail te sturen naar communicatie@care4neo.nl.

Richtlijnen voor het aanleveren van je verhaal

We vragen je rekening te houden met een aantal richtlijnen. We verzoeken je om jouw verhaal aan te leveren in een Word document waarbij we je willen vragen te streven naar circa 800 tot 1000 woorden. Je kan zien op hoeveel woorden je zit linksonder in je Word document. Om je verhaal te plaatsen in ons magazine hebben we ook foto's nodig. Wil je bij je verhaal een aantal foto's (het liefst zowel staande als liggende foto's) van minimaal 2mb per foto meesturen als aparte bijlage? Bij de eigenschappen van de foto kan je zien wat de grootte is. 

We sturen je graag een hard copy exemplaar, dus stuur je ook je adresgegevens mee? En wil je ons tot slot laten weten of je akoord bent met de doorplaatsing van jouw verhaal online op onze website en socials?

We zijn benieuwd naar je verhaal!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2022

december

november

oktober

augustus

juni

mei

april

februari

januari

Sluiten