Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij maken een P voor Prematuren

WereldPrematurenDag.jpgzondag 16 oktober 2022

Het is bijna zover; Wereld Prematurendag. Dit is de dag waarop we meer bekendheid genereren voor vroeggeboorte en waarop we ouders waarvan het kindje is opgenomen op de NICU een steuntje in de rug geven. Een vroeggeboorte meemaken is namelijk niet niks en omdat 1 op de 10 baby’s in Nederland te vroeg geboren wordt, is meer bekendheid over dit onderwerp hard nodig. Jij kunt ons hierbij helpen.

Wat gaan we doen?

We gaan de social media actie ‘Wij maken een P voor Prematuren’ van vorig jaar herhalen, maar dit jaar maken we het nog krachtiger. We vragen iedereen die een relatie heeft met vroeggeboorte, in welke vorm dan ook, om met de hand een P te maken en hier een foto of filmpje van te maken. Maak je een filmpje? Vertel dan in het filmpje wat jouw relatie is met prematuriteit. Maak je een foto? Vertel dit dan in de tekst bij de foto.

We vragen je om jouw foto of filmpje tussen 12 en 17 november te delen via Facebook en/of Instagram. Wil je de volgende hashtags gebruiken? #wereldprematurendag #pvoorprematuren #care4neo
En wil je ons taggen (@Care4Neo)? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw verhaal!

Ook de allerkleinsten doen dit jaar mee

Care4Neo heeft een prachtige kleurplaat gemaakt waardoor jouw kleintje dit jaar ook mee kan doen met deze actie. Naast de foto of het filmpje mag je ook de ingekleurde kleurplaat delen via social media. Download de kleurplaat hier.

Help jij mee om meer bekendheid te generen over vroeggeboorte en andere ouders een steuntje in de rug geven?

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2022

december

november

oktober

augustus

juni

mei

april

februari

januari

Sluiten