Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Oproep verhalen Kleine Maatjes

Algemeen - Documentmaandag 26 juli 2021

Voor de komende editie van Kleine Maatjes zijn we op zoek naar verhalen. Wil jij je ervaring delen met lotgenoten? Lees hier aan welke thema's we graag aandacht willen besteden.

P voor Prematuren

Op Wereld Prematurendag maken wij een P voor Prematuren. In de uitgave van Kleine Maatjes van november besteden we hier ook aandacht aan. We willen graag verhalen uit de naaste omgeving van de ouders. Ben jij een goede vriend/vriendin, opa/oma, zus/broer en wil je vanuit jouw perspectief (uiteraard met akkoord van de ouders) je verhaal delen om op zo’n manier ouders een hart onder de riem te steken? Dan heb je nu de kans. Stuur je verhaal (inclusief beeld min. 2 MB) voor 30 augustus naar communicatie@care4neo.nl

Vakantieverhalen 

In de beginperiode van je prematuur of dysmatuur geboren kindje is het het laatste waar je mee bezig bent. Maar na verloop van tijd als het beter gaat ben je er wel aan toe. Vakantie! Ben jij dit jaar voor het eerst op vakantie geweest met je prematuur of dysmatuur? Deel je ervaringen met ons. Wij zijn erg benieuwd naar je verhaal. Leuke anekdotes, wat doe je nooit meer of juist wel? Graag delen we deze in de volgende editie van KM.

Van Peuter tot Puber

Voor ons nieuwe thema van Peuter tot Puber in ons magazine Kleine Maatjes zijn we op zoek naar verhalen van couveuseouders van de periode van 1 t/m 4 jaar. Wat voor invloed heeft vroeggeboorte, te licht geboren of een ziek geboren kindje op de wat langere termijn op jou en/of op je kindje. Hoe gaat het met jullie, waar ben je tegenaan gelopen of loop je nog tegen aan, waar had je/heb je hulp bij nodig en ontvang je die ook?  Laat het ons weten.

We willen de verhalen uiterlijk 30 augustus hebben om ze nog te kunnen plaatsen in de volgende uitgave.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2021

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten