Ons telefoon: (010) 737 0256 Ons e-mailadres: info@care4neo.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht

#samenvoorprematuren

Pamperswoensdag 10 november 2021

We zijn trots dat we onze samenwerking met Pampers mogen aankondigen. Pampers wil prematuren baby’s en hun familie niet alleen steunen door de kleinste aangepaste luier aan te bieden, maar ze wil ook op andere manieren een bijdrage leveren. De samenwerking staat in het teken om aandacht te creëren voor het belang van huid op huid contact.

In 2002 was Pampers het eerste merk dat zijn expertise ten dienste stelde om een luier te ontwikkelen speciaal voor te vroeg geboren baby’s,  Pampers® Preemie Protection™. Deze luiers zijn speciaal ontwikkel om ervoor te zorgen dat de tere huid van de te vroeg geboren baby’s altijd op de zachtste manier wordt aangeraakt en beschermt.

Een donatie voor elk verkocht pak Pampers*

Pampers doneert voor elk pak Pampers luiers en luierbroekjes dat van 8 november t/m 12 december verkocht wordt bij Bol.com aan Care4Neo*. Hiermee dragen ze bij aan de inspanningen van Care4Neo om ouders voor te lichten over het belang van buidelen en de voordelen van huid-op-huidcontact voor de ontwikkeling van prematuren baby's. 

Help jij mee?

Ook jij kan helpen! Steun de kleine vechtertjes en hun familie en bestel je luiers bij Bol.com

pak Pampers=1 donatie*

Op deze manier kan ook jij als consument je steentje bijdragen.

   *Voor elk pak Pampers luiers en luierbroekjes verkocht bij Bol.com van 8/11/2021 t/m 12/12/2021 zal P&G een donatie doen aan Care4Neo en Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis voor prematurenzorg en zal ten minste 21.000 euro doneren.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief > 2021

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Sluiten